Financiranje vozil

Ponosni smo, da vam poleg pestre izbire vozil lahko ponudimo tudi prilagodljive možnosti financiranja in vam tako pomagamo uresničiti vaše sanje o novem avtomobilu. Oglejte si našo ponudbo še danes!

Velika izbira vozil

Nudimo vam pestro izbiro vozil z ugodnim financiranjem. Za vsako vozilo vam zagotovimo popoln servis in garancijo. Na vašo željo vam osebno ali dostavno vozilo tudi dobavimo.

Ugodno, hitro in enostavno financiranje

Do 84 mesecev. Izbirate lahko med kreditom, tudi brez pologa, leasingom z minimalnim pologom, plačilom na položnice in več. Pri obveznemu in kasko zavarovanju vam nudimo 50% popusta.

Odkup vozil

V kolikor želite vaše vozilo prodati, vam ga po zelo dobri ceni takoj odkupimo ali pa ga za vas prodamo v komisijski prodaji. Možna je tudi menjava staro za manj staro.

O nas

Naše podjetje se ukvarja s prodajo in najemom rabljenih osebnih in dostavnih vozil. Nudimo širok izbor rabljenih vozil različnih znamk, modelov in letnikov, na voljo po konkurenčnih cenah. S strokovnim svetovanjem ter ponudbo različnih možnosti financiranja, vam pomagamo pri nakupu želenega vozila. Naš cilj so kvalitetne storitve in zadovoljne stranke.

Kontakt

Telefon
041 776 776

WhatsApp
+386 41 776 776

Viber
+386 41 776 776

Vse navedene cene so informativnega značaja ter vsebujejo DDV in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Pridržujemo si pravico do napak.

Avtorske pravice © 2023 Olimobile d.o.o. Vse pravice pridržane. | Izdelava Altbit d.o.o. | Pogoji uporabe in zasebnost