O nas

Smo specializiran trgovec z dolgoletnimi izkušnjami v prodaji rabljenih osebnih in dostavnih vozil

Naša ponudba obsega širok izbor rabljenih vozil različnih znamk, modelov in letnikov, ki so na voljo po konkurenčnih cenah. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri vozila, ki najbolje ustreza vašim potrebam in željam.

 

Ponujamo tudi različne možnosti financiranja, ki vam olajšajo nakup želenega avtomobila.

Če iščete zanesljivega trgovca z rabljenimi osebnimi vozili, smo prava izbira. Obiščite nas in si oglejte našo pestro ponudbo avtomobilov ter se prepričajte sami!

Izkušnje, zanesljivost, transparentnost

Vsako vozilo pred prodajo skrbno pregledamo in preverimo.  S tem zagotavljamo, da so vsa naša vozila tehnično brezhibna, varna za vožnjo in v dobrem stanju. Ponosni smo na našo transparentnost pri pretekli zgodovini vozil, saj vam zagotovimo vse potrebne informacije, kot so prejšnji lastniki, servisna zgodovina in morebitne nesreče. 

 

Poleg tega vam nudimo tudi možnost testne vožnje, da se prepričate o udobju, zmogljivosti in voznih lastnostih vozila, ki vas zanima. Naš cilj je zagotoviti visoko raven zadovoljstva strank in vam pomagati pri izbiri avtomobila, ki vam bo dolgo služil.

Zadovoljstvo strank
je za nas
na prvem mestu!

Testna vožnja pred nakupom?

0 +

Let

izkušenj

0 +
Prodanih vozil
0 +
Zadovoljnih strank
0 %
Zanesljivost

O nas

Naše podjetje se ukvarja s prodajo in najemom rabljenih osebnih in dostavnih vozil. Nudimo širok izbor rabljenih vozil različnih znamk, modelov in letnikov, na voljo po konkurenčnih cenah. S strokovnim svetovanjem ter ponudbo različnih možnosti financiranja, vam pomagamo pri nakupu želenega vozila. Naš cilj so kvalitetne storitve in zadovoljne stranke.

Kontakt

Telefon
041 776 776

WhatsApp
+386 41 776 776

Viber
+386 41 776 776

Vse navedene cene so informativnega značaja ter vsebujejo DDV in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Pridržujemo si pravico do napak.

Avtorske pravice © 2023 Olimobile d.o.o. Vse pravice pridržane. | Izdelava Altbit d.o.o. | Pogoji uporabe in zasebnost